Marineret sild med karrysalat, Kryddersild med capers og rødløg, Stegte sild, Tomatsild, Æg med rejer og citron, Røget laks med æggestand på bund af sprød salat, Gravad laks med djævlesovs, Sylte med sennep og rødbeder, Røget skinke på bund af sprød salat, Frisk rødkålssalat, Kogt flæsk og medister med sennep.
Paneret fiskefilet med remoulade og citron, Lun leverpostej med ristet bacon, Æbleflæsk, Blodpølse med sirup, Stegt medister, Ribbensteg med rødkål, Glaseret hamburgerryg, Grønkål og brunede kartofler, Stuvede hvidkål med kanelsukker, Andesteg med æbler og svesker, Frikadeller.
Ostebord med kiks og druer, Risalamande med kirsebærsovs, Udvalg af nødder, Frugtfad.
Marineret sild og karrysalat med løg og dild, Kryddersild med kapers og rødløg, Røget laks med æggestand og salat.
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron, And med svesker og æble, Ribbenssteg med rødkål, Stegt medisterpølse med rødkål, Grønlangkål med brunede kartofler, Stuvede hvidkål med kanelsukker, Lun leverposteg med ristede svampe og bacon, Hamburgerryg med sennep og rødbeder.
Udvalg af danske oste med syltede valnødder og druer, Ris ala mande med kirsebærsauce.
(Buffeten bliver leveret med rustikke flutes rugbrød og smør)