Pensionist menu
Menu for August 2013
BEMÆRK!
- Kontakt os på telefon for flere oplysninger om dagens ret.
- UDBRINGNING DAGLIGT MELLEM KL. 11-13 // MARIAGER MELLEM KL. 12-14.7
- DAGENS GRØNTSAGER SERVERES TIL ALLE RETTER
Uge 31
- Tors 1 - Kalkunschnitzel med paprikasovs og kartofler.
- Fre 2 - Kåldolmer med kartofler og sovs.
- Lør 3 - Kylling i sur sød sovs med kartofler.
- Søn 4 - Herregårdsbøf med bearnaise.
Uge 32
- Man 5 - Svensk pølseret.
- Tirs 6 - Boller i selleri.
- Ons 7 – Enebærgryde med kartoffelmos.
- Tors 8 - Stegt lever med bløde løg.
- Fre 9 - Fiskefilet med persillesovs og kartofler.
- Lør 10 - Kotelet med karrysovs ris og kartofler.
- Søn 11 - Gl. daws oksesteg med kartofler og sovs.
Uge 33
- Man 12 - Gullash med kartoffelmos.
- Tirs 13 - Karbonader med stuvet spidskål.
- Ons 14 - Mild chilli con carne med kartofler og ris.
- Tors 15 - Paneret kyllingelår med sovs og kartofler.
- Fre 16 - Medisterpølse med sovs og kartofler.
- Lør 17 - Rullesteg med sovs og kartofler.
- Søn 18 - Braiseret svinekæber med kartoffelmos.
Uge 34
- Man 19 - Gordonbleu med kartofler og sovs.
- Tirs 20 - Kalvefrikassé med kartoffelmos.
- Ons 21 - Kyllingefrikadeller med kartofler og sovs.
- Tors 22 - Italiensk kødsovs med kartofler og pasta.
- Fre 23 - Bankekød med kartofler og sovs.
- Lør 24 - Kogt hamburgerryg med aspargessovs og kartofler.
- Søn 25 - Mørbradgryde med kartofler.
Uge 35
- Man 26 - Biksemad med bearnaise.
- Tirs 27 - BBQ Kylling med kartofler og sovs.
- Ons 28 - Græsk farsbrød med kartofler og sovs.
- Tors 29 – Fattigmandskottelet med persillesovs og kartofler.
- Fre 30 – Fiskefrikadeller med kartofler og remuladesovs.
- Lør 31 – Ribbensteg med rødkål, sovs og kartofler.