Selskaber

Her finder du vores Selskabsmenuer. Sammensæt selv din menu ved at vælge forret, hovedret, dessert og natmad.
Min 12 couv.

Forretter (Serveres med rustikke flutes eller croissants)

  • Butterdejsskal med høns og asparges
  • Hønsesalat på ananasring med croissant
  • Tunmousse med krydderurtecreme, rejer og kaviar
  • Rejecocktail med thousand Island dressing
  • Lufttørret spegeskinke med melon på sprødsalat
  • Østkyst cocktail med dampet fisk, rejer, tun og krydderurter dressing
  • Dampet laks én Bellevue med rejer, asparges, kaviar og citron (+12kr.)

Hovedretter

  • Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, surt sødt
  • Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, asier, rødkål, chips, surt og skysauce
  • Farseret kalkunbryst med timiankartoffel, dagens garniture og kryddersauce
  • Kalv stegt som vildt med glaserede løg, sauterede bønner, surt, og sødt, vildtsause og hvide kartofler
  • Helstegt oksefilet med rødvinssauce eller bearnaisesauce, dagens grøntsager og hasselbach kartofler
  • Indbagt svinemørbrad i butterdej med dagens grøntsager, champignonsauce og ½ bagte kartoffel
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønnesauté, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt
Dessert

  • Udvalg af terte efter årstiden, med friske frugter og cremefraiche
  • Hjemmelavet jordbær- og chokoladeislagkage med flødeskum og pynt
  • Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum
  • Rødvinspocheret pærer med kanel og vaniljeis
  • Chokolademarcipanroulade med vaniljeis og årstidens bærkompot
  • Citronfromage med flødeskum

Natmad

  • Italiensk minestrone – suppe med suppehorn
  • Oksehalesuppe med gulerødder og halve æg
  • Aspargessuppe med kødboller
  • En egnspecialitet fra Als og omegn, som har fået megen omtale
  • Klar suppe med gulerødder, kød-, mel- og bredbolle
  • 3 stk. snitter med diverse pålæg og pynt
  • Slagter Munchs pølsebord
  • Specielt udvalgte pølser med surt, salater, specielt brød og smør.