Her finder du vores Selskabsmenuer. Sammensæt selv din menu ved at vælge forret, hovedret, dessert og natmad.
Min 12 couv.
Forretter (Serveres med rustikke flutes eller croissants)
- Butterdejsskal med høns og asparges
- Hønsesalat på ananasring med croissant
- Tunmousse med krydderurtecreme, rejer og kaviar
- Rejecocktail med thousand Island dressing
- Lufttørret spegeskinke med melon på sprødsalat
- Østkyst cocktail med dampet fisk, rejer, tun og krydderurter dressing
- Dampet laks én Bellevue med rejer, asparges, kaviar og citron (+12kr.)
Hovedretter
- Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, surt sødt
- Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, asier, rødkål, chips, surt og skysauce
- Farseret kalkunbryst med timiankartoffel, dagens garniture og kryddersauce
- Kalv stegt som vildt med glaserede løg, sauterede bønner, surt, og sødt, vildtsause og hvide kartofler
- Helstegt oksefilet med rødvinssauce eller bearnaisesauce, dagens grøntsager og hasselbach kartofler
- Indbagt svinemørbrad i butterdej med dagens grøntsager, champignonsauce og ½ bagte kartoffel
- Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønnesauté, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt
Dessert
- Udvalg af terte efter årstiden, med friske frugter og cremefraiche
- Hjemmelavet jordbær- og chokoladeislagkage med flødeskum og pynt
- Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum
- Rødvinspocheret pærer med kanel og vaniljeis
- Chokolademarcipanroulade med vaniljeis og årstidens bærkompot
- Citronfromage med flødeskum
Natmad
- Italiensk minestrone – suppe med suppehorn
- Oksehalesuppe med gulerødder og halve æg
- Aspargessuppe med kødboller
- En egnspecialitet fra Als og omegn, som har fået megen omtale
- Klar suppe med gulerødder, kød-, mel- og bredbolle
- 3 stk. snitter med diverse pålæg og pynt
- Slagter Munchs pølsebord
- Specielt udvalgte pølser med surt, salater, specielt brød og smør.